Partnere

PARTNERE

VI SKABER GODE FORRETNINGER I FÆLLESSKAB

Vi er i dag markedets førende inden for poolvarmepumper og pooltage. Vi er også en distributør af produkter fra franske Zodiac og Walter og vi vil gerne have at du skal udnytte vores salgs- og markedsorganisation. Derfor har vi skabt Gullberg & Jansson Partner Program.

Gullberg & Jansson Partner Program er udformet for at støtte dig som partner, så du kan udnytte Gullberg & Janssons markedsførende position. Som vores partner betragter vi dig som en udvidet del af vores team, og partnerprogrammet er udformet for at give dig konkrete salgsfordele på markedet. Gennem Gullberg & Jansson Partner Program får du som forhandler adgang til flere fordele inden salg, marked og teknik. Du bliver inviteret til det populære Gullberg & Jansson Academy der holdes i vores lokaler i Helsingborg. Du kan selv velge hvis du vil være autoriseret partner, sølvpartner eller guldpartner.

Vores mål er at opbygge et langsigtet samarbejde med dig, som er kendetegnet ved åbenhed og førsteklasses salgssupoort, markedssupport samt after sales support.