Om os

Vores vision er at skabe glæde, sundhed og afslapning med fokus på miljøsmarte løsninger.

En pool skal være varm, sikker og ren. Vi udvikler og markedsfører derfor produkter af høj kvalitet, der får din pool til at præstere i form af varme, sikkerhed og rensning.

Vores vision er at skabe glæde, sundhed og afslapning med fokus på miljøsmarte løsninger.

En pool skal være varm, sikker og ren. Vi udvikler og markedsfører derfor produkter af høj kvalitet, der får din pool til at præstere i form af varme, sikkerhed og rensning.g.

Vi er her for dig – før, under og efter dit køb!

EN TRYG LEVERANDØR
Gullberg & Jansson of Sweden er førende leverandør af pooltage og poolvarmepumper i Norden. Sammen med førende producenter i branchen har vi selv udviklet og designet nogle af vores produkter. Takket være godt produktkendskab, stor teknisk kompetence og en populær kundeservice er vi altid klar til at guide vores kunder og slutforbrugere helt rigtigt.

FØRSTEKLASSES SERVICE
Gullberg & Jansson har autoriserede forhandlere i Norden. Vi tilbyder hurtig service og kort vej fra bestilling til fremsendelse, hvilket resulterer i hurtige leverancer.

TRYGHED OG KVALITET
Vi samarbejder kun med de bedste og førende producenter i branchen, når vi designer og udvikler næste generations smarte poolprodukter.

SUPPORT
Vi er stolte af at have branchens bedste support, som altid står klar til at besvare dine spørgsmål. Sammen med dig finder vi løsninger på dine problemer.

GARANTIER
Vi tilbyder fuld servicegaranti på mange af vores produkter, alt sammen for at du som kunde skal føle dig tryg med dit køb hos Gullberg & Jansson.

LAGER OG RESERVEDELE
Vi har alle listeartikler på lager. Hvis uheldet skulle være ude, kan du føle dig tryg ved, at vi hurtigt kan levere de rette reservedele.

OPLYSNINGER TIL FORBRUGERE
Gullberg & Janssons produkter kan købes via et bredt netværk af forhandlere i Norden.

Service & Support

Vi er altid med dig!

Vores organisation tilbyder en høj grad af service og viden, og vi har en særlig værdsat supportorganisation, samt omfattende service partnernetværk på udvalgte markeder.

Garantier

Et garanteret trygt køb!

Vi står for service, garantier, lager og reservedele samt uddannelse af forhandlere. Vi garanterer, at vores produkter holder, hvad de lover. Gullberg & Jansson – Et garanteret trygt køb!

Inspiration