Gullberg & Jansson AB (publ) er en miljøteknikvirksomhed i swimmingpoolbranchen med hovedkontor og showroom i Helsingborg. Vi er størst inden for pooltage og poolvarmepumper i Norden og markedsfører også miljøsmarte poolprodukter fra de franske producenter Zodiac, Walter og Wood.

Pooltage og poolvarmepumper er energibesparende produkter der skaber en behagelig temperatur og forlænger badesæsonen. Vi har siden starten i 2002 fokuseret på at tilbyde energi- og klimaoptimerende produkter, som reducerer energiforbruget og bidrager til en grønnere energianvendelse i samfundet. Vi har selv designet og udviklet Nordens mest solgte
pooltage og poolvarmepumper i nært samarbejde med udvalgte producenter fra Asien og Europa, som producerer store volumener under omhyggelig kvalitetskontrol.

Vi har en værdsat supportorganisation og fuldt dækkende netværk med servicepartnere på de markeder, hvor vi er aktive. Dette sikrer service af høj klasse.
 
Gullberg & Jansson AB (publ) er noteret på Spotlight Stock Market siden 2012. De fire største ejere af Gullberg & Jansson er Gaétan Boyer via firma, LMK Ventures AB / LMK Industrier AB og Lars Lindgren.