Er det muligt at bygge en miljørigtig pool? Svaret er JA!

Du kan bygge en pool, som er miljørigtig, ved en omhyggelig planlægning af indkøb af materiale og udstyr.

POOLTYPE -To vigtige faktorer ved valg af pool er levetid og konstruktion. En god pool skal være velisoleret og give dig glæde i flere år. Har du spørgsmål og tanker vedrørende valg af pooltype, kontakt gerne en af vores forhandlere.

VARME – Forlæng badesæsonen, gør plejen nemmere og spar energi!
Vores poolvarmepumper er WiFi- kompatible*, lydsvage og energibesparende. De er desuden udstyret med det miljøvenlige kølemedie R32, med et lavt GWP (Global Warming Potential) og ca. 70 % lavere CO2-påvirkning af klimaet.
P- og S-serien er on/off-pumper. Modellerne Q- og X-serien er udstyret med en trinløs inverterkompressor for højest mulige varmeeffekt, virkningsgrad og energibesparelse.

*P-serien er ikke WiFi-kompatibel.

SIKKERHED – Forlæng badesæsonen, gør plejen nemmere og spar energi!

Med et skydepooltag forlænger du badesæsonen for din udendørspool og får desuden en ekstra opvarmningskilde med i købet. Med vores pooltage reducerer du energiforbruget og vandfordampningen. Pooltaget beskytter mod løv, snavs og forsuret regnvand, hvilket giver en stabil pH-værdi i poolen og reducerer dit kemikalieforbrug. Vores pooltage beskytter det kæreste, du har. Alle modeller er godkendt i henhold til den franske sikkerhedsstandard NF P 90 309, som omfatter både sikkerhed og bæreevne.

VANDKEMI – Vil du bade i krystalklart vand? Så anbefaler vi MagnaPool®!

Skånsom mod hud og øjne – MagnaPool® bremser den naturlige udvikling af bundet klor, såkaldte kloraminer. Kloraminer består af stoffer, som bidrager til ubehagelig lugt, hudirritation og kløende øjne. I poolvand renset med MagnaPool®-systemet bader hele familien i et blødt og skånsomt poolvand.

En ren, krystalklar pool – Med MagnaPool® bader du altid i rent og krystalklart vand. Takket være naturlige klargørende egenskaber i magnesiumbaserede Magna Minerals og den fine filtrering, som sker gennem glasmediet Crystal Clear, holdes dit poolvand kontinuerligt rent – gennem hele sæsonen.

Miljøvenlig vandbehandling – Filtermediet Crystal Clear, som bruges til MagnaPool®-systemet, består af fine glaskrystaller. Glasmediet er ikke modtageligt for bakterier og kræver mindre tilbagespuling. Vandforbruget kan reduceres med op til hele 75 %. Med MagnaPool® får du en mineralbaseret vandbehandling, som ikke kræver nogle tilsatte kemikalier, desinficeringsmidler eller andre produkter såsom klor, flokningsmiddel etc.

MagnaPool®  – bedst for både dig og miljøet!

BEMÆRK! Ved anvendelse af MagnaPool® anbefaler vi ikke rustfrie detaljer.

Kombinér dit system med UV-rensning!
Gullberg & Janssons UV-rensere renser poolvandet på en effektiv og miljøvenlig måde. UVC-stråling reducerer effektivt bakterier, samt nedbryder op til 80 % af poolvandets kloraminer (bundet klor).

RENSNING
Poolens rensningsanlæg består af cirkulationspumpe og sandfilter med filtermedium. Rensningsanlægget er helt afgørende for poolvandets kvalitet.

Vi anbefaler – Filtermediet Crystal Clear, som består af fine glaskrystaller. I modsætning til sand er glasmediet ikke modtageligt for bakterier og kræver desuden mindre tilbagespuling. Vandforbruget kan reduceres med op til hele 75 %.

Vi anbefaler – En omdrejningsstyret cirkulationspumpe. Med den sparer du energi, og filtreringen/rensningen bliver bedre.

Vi anbefaler – En lethåndterlig og effektiv poolrobot. Med en robot fra Zodiac er din pool altid perfekt renset og klar til bad.