Derfor er pooltage fra Gullberg & Jansson bedst!

  • Vores pooltage beskytter det kæreste, du har. Samtlige modeller er godkendt i henhold til den franske sikkerhedsstandard NF P 90 309, der omfatter både sikkerhed og bæreevne.  
  • Vores pooltage har automatisk sektionslåsning. Det betyder, at man kun behøver låse den første sektion op, ikke hver enkelt sektion for sig. Automatisk sektionslåsning gør, at du hurtigt og nemt skyder taget væk fra poolen.
  • Vores pooltage er udstyret med ekstra flad komfortskinne, som kun er 12 mm høj og desuden er behagelig at gå på. Ikke mere ondt i fødderne!
  • Der er tre års materialegaranti på samtlige modeller. Hvis uheldet skulle være ude, kan du føle dig tryg ved, at vi har de komponenter og den viden, du har brug for.

Desuden er vores pooltage smukke at se på. Samtlige modeller har bløde, behagelige linjer, og vi har været omhyggelige med detaljerne. Vi har tilstræbt at skjule nitter og rustfri skruer, og vi har udviklet stabile løsninger til udsatte funktioner som låse og hængsler. Med robuste konstruktioner, pulverlakerede, forstærkede aluminiumprofiler og paneler med UV-beskyttelse på begge sider leverer vi et produkt, der giver dig både tryghed og glæde i mange år.

Find din favoritmodel her